Alla priser är angivna i SEK. Betalningsvillkor

Halmstad - Woman in Red

När: 1 oktober 2020, kl: 18:00
Plats: Immanuelskyrkans kyrksal, Strandgatan 20, Halmstad
Pris: 300,00 kr för medlem / 350,00 kr för övriga
Platser: Platser finnes
Bokningsbar t o m: 2020-03-19
Övrigt: I priset ingår mingeltallrik, alkoholfri dryck. Vin finns till försäljning. Anmälan är bindande. Inga biljetter skickas ut, namnlistor kommer finnas i entrén.

Välkommen till en kväll med kvinnohjärtat i fokus!

Torsdag 1 oktober bjuder 1,6 & 2,6 miljonerklubben in till Woman in Red i Immanuelskyrkans kyrksal.

Vi ser fram mot en fantastisk kväll med information, inspiration och glädje och har bjudit in föreläsare och underhållare som på olika sätt sätter fokus på hjärtat och livsstil.

Föreläser gör docent Barbro Kjellström, Lund, psykiatriker Lars Häggström, Halmstad och artisten Nanne Grönvall underhåller oss med sång och musik.

Under mars månad uppmärksammar Woman in Red ny forskning och vård på kvinnohjärtat runtom i landet. En kampanj som syftar till att fler kvinnor ska överleva hjärt- och kärlsjukdomar. Idag drabbas både äldre och yngre kvinnor av hjärt- och kärlsjukdomar – en av de vanligaste dödsorsakerna för kvinnor över 55 år. Ändå är kunskapen om kvinnohjärtat både inom forskning och bland allmänheten inte tillräcklig. Kampanjen Woman in Red sprider kunskap om kvinnors hjärt- och kärlsjukdomar samt samlar in pengar till klinisk forskning på kvinnohjärtat. Bakom kampanjen står 1,6 & 2,6 miljonerklubben tillsammans med insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa

Bokningen är stängd sedan 2020-03-19 20:59:00!