Stockholm - Julkonsert

Plats: Hedvig Eleonora, Storgatan 2, Stockholm
Platser: Platser finnes
Bokningsbar t o m: 2019-12-16
Övrigt: Programmet uppdateras löpande. Anmälan är bindande.

Damkörerna Gaudia! och Miljonkören under ledning av Elisabet Brander med soloartister underhåller denna kväll. Gladys del Pilar, High Society (Rennie Mirro, Joachim Bergström), Charlotta Huldt, The Diamonds, Sofia Ledarp och och barn/ungdomar från Lilla Akademien kommer att bjuda oss på stämingsfull julmusik.

Vi öppnar dörrarna kl 17.30 för mingel och försäljning. Konsert med paus börjar 18.30.

I anslutning till konserten anordnas även en liten julmarknad till förmån för insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa.

Under kvällen har du möjlighet att handla julklappar och köpa lotter i ett julklappslotteri och chokladlotteri.

Programmet uppdateras löpande! Det skickas inga biljetter utan ni bockas av i bokat efternamn på deltagarlistor vid entré.

Varmt välkomna!

Bokningen är stängd sedan 2019-12-16 14:00:00!