Luleå - Höstseminarium

När: 23 oktober 2019, kl: 18:00
Plats: Hotell Savoy, Storgatan 59, Luleå
Pris: 300,00 kr för medlem / 350,00 kr för övriga
Platser: Platser finnes
Bokningsbar t o m: 2019-10-20
Övrigt: I priset ingår buffé, kaffe/te. Anmälan är bindande.

En investering i hälsa

Den 23 oktober får Luleå ta del av de lyckosamma cirkelträffar som genomförts runtom i landet för nyanlända kvinnor. Dessutom blir vi inspirerade av coachen Maria Marathon Sjöberg. Anne-Lie Ryde bjuder oss på fem låtar.

Professor Solvig Ekblad presenterar en lyckosam verksamhet för nyanlända kvinnor med barn genom cirkelträffar. Det är en innovativ samverkan mellan 1,6 & 2,6 miljonerklubben, vård, socialtjänst, polis och akademi. En samverkan som kan hjälpa nyanlända kvinnor till en bättre hälsa. Nyanlända anhörigkvinnor med barn känner ofta stress och oro inför framtiden. Verksamheten pågår idag på nio orter. Vad behövs för att starta cirkelträffar här i Luleå?

Maria Marathon Sjöberg, coach, inspiratör, ger dig viktiga nycklar för att få tillgång till mer av din kraft, lugn, energi och glädje. Med hjälp av några få vanor i vardagslivet kan du skapa stor skillnad för din hälsa. Maria visar hur du enkelt kan använda kroppens egen förmåga till att alstra energi och läkning, samtidigt som du får lättare att fokusera och ta dig själv till lugn och harmoni. Genom humor och konkreta tips får du inspiration kring hur du kan ta tillbaka makten över din livskraft.

Kvällen avslutas med Anne-Lie Rydé. ”Fem låtar blir bra, då hinner jag bli varm i kläderna och det känns mer som ett gig” säger Anne-Lie.

Program

Kl 18-21.30

18.00 Registrering och välkommen. En buffet serveras.

19.00 Solvig Ekblad, professor i mångkulturell hälso- och sjukvårdsforskning, Karolinska Institutet, leg psykolog vid Akademisk primärvårdscentrum, Region Stockholm och ledamot i medicinska expertgruppen på 1,6 & 2,6miljonerklubben, Cirkelträffar som komplement till andra etableringsinsatser - en investering i hälsa.

19.45 Paus med kaffe eller te

20.00 Maria Maratohn Sjöberg, Heart Song, ”Frid, fröjd & fokus - Tre nycklar för ett härligare liv”. Maria är coach, föreläsare, yoga- och meditationslärare, specialiserad på återhämtning och förändringsprocesser. Är du trött och saknar energi till allt du skulle vilja göra? Har du oroliga tankar och svårt att slappna av? Längtar du efter bättre hälsa, mer energi och harmoni? Då kan denna inspirationsföreläsning ge dig glädje. De senaste åren har Maria coachat kvinnliga ledare och entreprenörer i förändringsprocesser, inspirerat och utbildat arbetsgrupper på företag och inom offentlig sektor, samt hållit retreater och utbildningar i yoga och meditation.

20.45 Dragning i lotteriet

21.00 Kvällen avslutas av Anne-lie Rydé

 

Bokningen är stängd sedan 2019-10-20 20:59:00!