KulTura: Relationer - Helsingborg

När: 25 april 2019, kl: 17:15
Plats: Plats: Plats Knutpunkten 2:a vån vid färjeläget med Tycho Brahe.
Pris: 325,00 kr för medlem / 350,00 kr för övriga
Platser: Platser finnes
Bokningsbar t o m: 2019-04-22
Övrigt: I priset ingår: färjebiljett, smörrebröd, en öl / el ett glas vin, kaffe och kaka. Obs! Ta med dig ID-kort, för ev kontroll. Anmälan är bindande.

Relationer!

Om kärlek, vänskap, förhållandet till arbetskamrater- familjen- eller hur du blir bemött. Relationer är livets essens och väl fungerande relationer är grunden för vårt välbefinnande och den viktigaste av dem alla är relationen till dig själv!

Det finns bara en Björn Ranelid och han lämnar ingen oberörd!

Björn började sitt yrkesliv som lärare i svenska och filosofi samtidigt som han spelade fotboll i Malmö FF. 1983 debuterade han med romanen Den överlevande trädgårdsmästaren och har sedan dess skrivit mer än trettio böcker. Den senaste boken Fantastiska kvinnor i vattentornet handlar om starka kvinnor, en stark vänskap som sträcker sig genom hela livet.

Han är en av vår svenska litteraturs främsta diktare som gärna uppehåller sig vid godhetens problem och lyfter fram ondskan i människolivet, - men ställer sig på barnens sida och tar deras parti i en kallhamrad och i alltför hög grad brutal tillvaro. 

Så får du relationen att fungera!

Ingrid Tollgerdt-Andersson, doktor i psykologi, forskare, författare, konsult och bloggare berättar om sin senaste bok – Relationer, himmel eller helvete – om varför en del människor lyckas skapa hållbara och långa relationer på alla plan medan andra ständigt blir besvikna, kränkta eller hamnar i destruktiva relationer.

Bokningen är stängd sedan 2019-04-22 20:59:00!