Förhandsvisning av Fågelfångarens son - Göteborg

När: 21 mars 2019, kl: 17:30
Plats: Biopalatset, salong 10, Göteborg
Pris: 0,00 kr för medlem / 0,00 kr för övriga
Platser: Platser finnes
Bokningsbar t o m: 2019-03-20
Max antal biljetter/pers: 2
Övrigt: Filmen är ett medlemserbjudande för dig som är medlem i 1,6 & 2,6 miljonerklubben plus en vän. Begränsat antal platser, så först till kvarn gäller. Ingen biljett kommer att skickas ut. Vi tar emot med namnlista i entrén. Vid förhinder, meddela oss gärna så någon annan medlem kan få din plats.

OBS! Filmen visas på Biopalatset, salong 10, Göteborg

1,6 & 2,6 miljonerklubben har tillsammans med SF Studios nöjet att välkomna dig som medlem till en exklusiv förhandsvisning av filmen Fågelfångarens son 21 mars

Fågelfångarens son Värdshusvärdinnan Livia hjälper sina vänner fågelfångaren Esmar och Johanna att skaffa en arvinge till det markarrende de annars kommer att förlora enligt Färöisk lag. Ett arrangemang som måste ske i största hemlighet för att inte ryktesspridning på ön ska ta fart. Ingen av dem kan förutse följderna och hos familjen växer vreden över vad den urgamla patriarkala lagen gör med deras liv. Richard Hobert regisserar och har skrivit manus baserat på verkliga händelser på Färöarna. I rollerna ser vi bl a Rudi Køhnke, Vigdis Hentze Bjørck och Livia Millhagen. 

Filmen är 105 min lång. Svensk biopremiär den 5 april 2019.

OBS! Erbjudandet gäller dig som är medlem (plus en vän) i 1,6 & 2,6 miljonerklubben. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Ingen biljett kommer att skickas ut. Vi tar emot med namnlista vid entrén till Biografen. Tänk på att meddela om du får förhinder så att en annan medlem kan få din plats.

Denna exklusiva förhandsvisning är en gåva till dig som medlem – men tänk gärna på forskningen för kvinnors hälsa. Märk din gåva med ”Fågelfångarens son”.

Swish 123 900 1520

Tack för din gåva!

Bokningen är stängd sedan 2019-03-20 10:30:00!