Woman in Red - Karlstad

När: 21 mars 2019, kl: 16:30
Plats: Elite Stadshotellet, Kungsgatan 22, Karlstad
Pris: 395,00 kr för medlem / 475,00 kr för övriga
Platser: Platser finnes
Bokningsbar t o m: 2019-03-17
Övrigt: I priset ingår måltid, kaffe o kaka. Vin finns att köpa. Anmälan är bindande. VI har namnlistor i dörren så inga biljetter skickas ut.

Välkommen till en kväll med kvinnohjärtat i fokus!

Den 21 mars på Elite Stadshotel, bjuder Woman in Red in på inspiration och mycket glädje. Mars månad är 1,6 & 2,6 miljonerklubbens ”hjärtmånad” med kvinnohjärtat i fokus. Då pågår vår kampanj Woman in Red på 21 platser runtom i landet. Två medicinska experter inspirerar oss!

Hjärtspecialist Edit Floderar från Centralsjukhuset i Karlstad informerar om förmaksflimmer:  ”Värt att känna på pulsen”. Maria Neicu, Neurologkliniken, Centralsjukhuset i Karlstad, informerar om stroke, och om hur kunskap kan rädda hjärnan. Information om kvinnohjärtat varvas med underhållning av Anne-Lie Rydé. 

Idag drabbas både äldre och yngre kvinnor av hjärt- och kärlsjukdomar – en av de vanligaste dödsorsakerna för kvinnor över 55 år. Ändå är kunskapen om kvinnohjärtat både inom forskning och bland allmänhet inte tillräcklig. Kampanjen Woman in Red sprider kunskap om kvinnors hjärt- och kärlsjukdomar och samlar in pengar till klinisk forskning på kvinnohjärtat. Bakom kampanjen står 1,6 & 2,6 miljonerklubben tillsammans med insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa. #wir2019

Woman in Red i Karlstad bjuder in till mässa, föredrag, information, underhållning och klackarna i taket.

PROGRAM

16.30 -18.00 Mingel i Frukostmatsalen. Möten med utställare från blandade branscher med försäljningav bl. a smycken, väskor, kläder, inredningsdetaljer, delikatesser, choklad samt vårt eget lotteri med fina vinster.

  • Vi får demonstration av hjärt-lungräddning
  • Irene Eliasson,vår ambassadör i Karlstad, hälsar välkommen i Franska matsalen 
  • Måltid serveras. Vin finns att köpa
  • Hjärtspecialist Edit Floderer, hjärtspecialist, Kardiologkliniken Centralsjukhuset i Karlstad "Värt att känna på pulsen", information om förmaksflimmer
  • Maria Neicu, Neurologkliniken Centralsjukhuset i Karlstad "Kunskap räddar hjärnan", information om stroke
  • Kaffe och kaka med lottdragning
  • Anne-Lie Rydé underhåller

22.00 Tack för ikväll!

Vi tar swish men kontanter är välkomna för köp av lotter, pins, böcker och armband. Tack till alla som uppträder under kvällen. Alla medverkande ställer upp ideellt.

Alla är hjärtligt välkomna!

Bokningen är stängd sedan 2019-03-17 20:59:00!