Alla priser är angivna i SEK. Betalningsvillkor

Woman in Red - Luleå

När: 27 mars 2019, kl: 18:00
Plats: Hotell Savoy Storgatan 59, Luleå
Pris: 250,00 kr för medlem / 300,00 kr för övriga
Platser kvar: Evenemanget är fullbokat!
Bokningsbar t o m: 2019-03-22
Övrigt: I priset inkluderar mat/buffé. Anmälan är bindande. Vi har namnlistor i dörren så inga biljetter skickas ut.

Välkommen till en kväll med kvinnohjärtat i fokus!

Den 27 mars bjuder Woman in Red på information, inspiration och mycket glädje. På hotel Savoy i Luleå.  Mars månad är 1,6 & 2,6 miljonerklubbens ”hjärtmånad” med kvinnohjärtat i fokus. Då pågår kampanjen Woman in Red runtom i landet. 

Specialistsjuksköterskan Carina Carnlöf talar om hjärtklappning hos kvinnor. Hon kommer dessutom att belönas med stiftelsen Kvinnor & Hälsas stipendium i Stockholm. Sofia Antonsson,IBS-expert, författare och TV profil, talar om hälsotrender och hur du får magen i balans. Jakob Stadell, välkänd från tv-program och musikaler, underhåller. Kvällen avslutas med modevisning och lotteridragning.  

Idag drabbas både äldre och yngre kvinnor av hjärt- och kärlsjukdomar – en av de vanligaste dödsorsakerna för kvinnor över 55 år. Ändå är kunskapen om kvinnohjärtat både inom forskning och bland allmänhet inte tillräcklig. Kampanjen Woman in Red sprider kunskap om kvinnors hjärt- och kärlsjukdomar samt samlar in pengar till klinisk forskning på kvinnohjärtat. Bakom kampanjen står 1,6 & 2,6 miljonerklubben tillsammans med insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa. #wir2019

PROGRAM

18.00 Registrering

18.30 Välkomna och god buffé 

19.15 Carina Carnlöf, specialistsjuksköterska och stiftelsen Kvinnor & Hälsas stipendiat: ”Hjärtklappning hos kvinnor”,

19.45 Paus

20.00 Sofia Antonsson, leg. dietist, IBS-expert, författare och TV profil: Hälsotrender och hur du får en mage i balans med hjälp av kost, andning och stresshantering i vardagslivet.

20.40 Modevisning, Lindgrens mode

21.00 Musikunderhållning av Jakob Stadell, sångare och musikalartist.                          

Kvällen avslutas med Lotteridragning

Varmt välkommen!

Evenemanget är fullbokat!