Alla priser är angivna i SEK. Betalningsvillkor

Woman in Red, Göteboerg

När: 24 mars 2019, kl: 16:00
Plats: Clarion Post Hotel , Drottningtorget 10, Göteborg
Pris: 425,00 kr för medlem / 525,00 kr för övriga
Platser: Platser finnes
Bokningsbar t o m: 2019-03-16
Övrigt: I priset ingår välkomstbubbel, couscoussallad med kycklingfilé och vin, kaffe & tryffel. Anmälan är bindande, och vi använder namnlistor i dörren så inga biljetter skickas ut.

Välkommen till En kväll med Hjärtat i fokus!                                 

Söndagen den 24 mars bjuder vi på de senaste forskningsrönen om kvinnohjärtat, inspiration, glädje och en vårlig modeshow. Professor Cecilia Linde ger oss de senaste rönen om forskning på kvinnohjärtat.  Nick Söderblom, Hollywoodcoach, med en gripande och stark livshistoria - inspirerar om hur du skall tro på dig själv och följa dina drömmar. Anna-Lena Brundin skojar friskt om ålder, klimakteriet och mycket mer. Under kvällen underhåller Linda Lampenius, Magnus Bäcklund, Holberg & Funk, Christopher Stone Kärnsund och Nyfiken Gul. Dessutom skapar vi tillsammans en hjärt-tavla live med konstnärinnan Eva Wirén.

Idag drabbas både äldre och yngre kvinnor av hjärt- och kärlsjukdomar – en av de vanligaste dödsorsakerna för kvinnor över 55 år. Ändå är kunskapen om kvinnohjärtat både inom forskning och bland allmänheten inte tillräcklig. Kampanjen Woman in Red sprider kunskap om kvinnors hjärt- och kärlsjukdomar samt samlar in pengar till klinisk forskning på kvinnohjärtat. Bakom kampanjen står 1,6 & 2,6 miljonerklubben tillsammans med insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa.

PROGRAM

Konferencier: Frida Zetterström, frilansjournalist och Åsa Lövgren Janson, ambassadör 1,6 & 2,6 miljonerklubben

16.00 - Mingel bland utställare!

18.00 Cecilia Linde, hjärtspecialist och professor i hjärtsjukdomar vid Karolinska Institutet har ägnat sin karriär åt forskning inom arytmier, hjärtsjukdomar och hjärtsvikt på kvinnor. Cecilia informerar om nyheter inom behandlingar av hjärtrytmrubbningar och hjärtsvikt samt vad man kan göra för att undvika insjuknande hjärtsjukdom.

Nick Söderblom inspirerar med en motiverande och överraskande föreläsning ”Tro på dig själv och följ dina drömmar – Låt hjärtat vara med! ”. Bered dig på nya perspektiv på mental styrka, kost, träning -och på livet.

Kvinnligt, manligt, mänskligt? Anna-Lena Brundin, är en av våra mest folkkära komiker och artister. Anna-Lena skojar friskt om äktenskap, ålder, klimakteriet, tvätt och om vad som egentligen är lycka.

Linda Lampenius har nått berömmelse runt om i världen och turnerat i Europa, Asien och USA som soloartist. Med sin 1781 Gaglianoviolin har Lampenius många gånger spelat inför statschefer och kungligheter, som till exempel Finlands president Martti Ahtisaari, Rainier III av Monaco och den svenska kungafamiljen.

Holberg & Funk: Sångerskorna i duon Holberg & Funk har hörts och synts länge i nöjesbranschen – i musikaler och medverkat på TV.  

Magnus Bäcklund: kombinerar musiken med jobb som trafikpilot. Medverkade och vann melodifestivalen 2003 med låten ”Give me your Love".

Nyfiken Gul:  Från funkig 70-tals disco och rockmusik till moderna houselåtar.

Christopher Stone Kärnsund: Christopher har en stor röst med mycket power och behärskar det mesta som det svänger om.

Eva Wirén, konstnär: ”Ett skapande för hjärtat live. Under kvällen kommer vi tillsammans att skapa ett konstverk. 

Modevisning

Ta gärna med kontanter för köp av lotter, pins, böcker & armband!

Varmt välkomna!

Bokningen är stängd sedan 2019-03-16 20:59:00!