Hälsodag i Örebro 19 januari

När: 19 januari 2019, kl: 10:00
Plats: Friskis & Svettis City, Fredsgatan 25, Örebro
Pris: 50,00 kr för medlem / 75,00 kr för övriga
Platser: Platser finnes
Bokningsbar t o m: 2019-01-17
Övrigt: Inga biljetter skickas ut utan vi använder listor i dörren.

Träna dig stark

Den 19 januari arrangerar 1,6 & 2,6 miljonerklubben en hälsodag för seniorer på Friskis & Svettis.

Medicine doktor Britta Wåhlin Larsson berättar mer om E-hälsa. Alla besökare får testa cirkelträning med fokus på muskler, styrka och balans. Det blir dans soft för kondition och koordination. Introduktion i mjukare Indoor walking som är konditionsträning för dig som vill träna med behaglig puls.

Program

10.00  Välkomna

10.15-11.00  Träna dig stark hela livet med Britta Wåhlin Larsson.

PhD(medicine doktor) i Idrottsfysiologi. Arbetar idag som projektledare och utvecklar E-hälsa inom landstinget i Dalarna.

Friskis&Svettis ledare sedan 20 år.

11.00  Vi testar  träning - välj ett alternativ

Seniorklubben - Cirkelträning i 11 stationer med fokus på muskler och styrka, men också balans. Seniorklubben är för dig som känner att annan träning på Friskis är för tuff. Här får du riktig träning, men aktiviteterna är mjuka, snälla och enkla att anpassa efter din förmåga. 

Dans soft har ett skönt ostressat tempo och lite enklare steg i koreografin, utan att på något sätt tappa känslan och attityden i dansen. På det här danspasset möter du olika uttryck och dansstilar. På Dans soft tränar du kondition och koordination, utan att riktigt tänka på det. Du behöver inte ha dans- eller träningsvana. 

Indoor walking soft är konditionsträning för dig som vill träna med behaglig puls. Perfekt för dig som vill komma igång med träningen. Du tränar Indoor Walking,IW, på en crosstrainer/walker. Rörelsemönstret liknar jogging och skidåkning. Hela kroppen engageras. IW är skonsamt för knäna. Musiken ger inspiration och vägledning och ledaren guidar dig genom passet.

12.00   Återsamling runt en smoothie för sammanfattning

            Lotteri med spännande vinster.

Ca 12.30 Avslut.

Vi behöver din anmälan senast torsdagen  den 17/1-19

Ta gärna med kontanter till lotteriet.

VÄLKOMMEN

 

Bokningen är stängd sedan 2019-01-17 20:59:00!