Biovisning Beautiful Boy- Göteborg

När: 9 januari 2019, kl: 17:30
Plats: Biograf Capitol, Skanstorget 1. Salong 1, Göteborg
Pris: 0,00 kr
Platser: Platser finnes
Bokningsbar t o m: 2019-01-06
Max antal biljetter/pers: 2
Övrigt: Filmen är ett medlemserbjudande så bokning för dig som medlem plus en vän. OBS! Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Vi tar emot med namnlista i dörren. Tänk på att meddela om du får förhinder så att en annan medlem kan få din plats.

Tillsammans med Scanbox Entertainment har 1,6 & 2,6 miljonerklubben nöjet att bjuda in till en förhandsvisning av filmen:

Beautiful Boy

Den framgångsrike journalisten David Sheff har alltid försökt ge sin älskade son allt han behöver. Men vare sig David eller Nics mamma Vicki kan hindra sonen från att börja experimentera med crystal meth. När missbruket är ett faktum ger sig David och Vicki i kast med något av det svåraste föräldrar kan utsättas för. Hur ska de nå fram till sin son, och kommer de att lyckas besegra den demon som tagit över honom både fysiskt och psykiskt? 

Timothée Chalamet vann allas hjärtan som känslige Elio i Call Me By Your Name, en roll han Oscarsnominerades för som en av de yngsta genom tiderna. Många tror att Timothée kommer att nomineras igen för sin otroliga insats som drogberoende Nic i det gripande, verklighetsbaserade familjedramat Beautiful BoySteve CarellOscarsnominerades för sin insats i Foxcatcher, och scenerna mellan honom och Timothée Chalamet beskrivs av amerikanska kritiker som bland de mest hjärtslitande, uppriktiga någonsin. Luke Davies (Lion med Nicole Kidman och Dev Patel) har skrivit manus tillsammans med filmens regissör Felix van Groeningen, och Amy Ryan från The Office spelar Nics mamma.

Filmen är 121 minuter lång.
Se svensktextad trailer här! 

Bokningen är stängd sedan 2019-01-06 20:59:00!