LIVSKVALITET 2.0 i Helsingborg

Plats: Helsingborg Stadsteater, Karl Johans gata 1 252 67 Helsingborg
Platser: Platser finnes
Bokningsbar t o m: 2018-12-02
Övrigt: 100 kr av biljettpriset samt allt överskott går till välgörenhet och forskning. I priset ingår mingel /mat, dryck, vin finns att köpa till. Dörrarna öppnas kl 17.00 och scenprogram börjar kl 18.00.

LIVSKVALITET 2.0

Välkommen till en välgörenhetskväll den 5 december med fokus på livskvalitet. En inspirerande kväll då du kan bidra till forskning för kvinnors hälsa och typ-2 diabetes. Insamlingen går till Stiftelsen Kvinnor & Hälsa och Forget Diabetes.

Livskvalitet är en känsla som är personlig och unik. Den påverkas av hur vi som individer mår, hur vi ser på omvärlden och vilka möjligheter vi har att påverka den.

Lyssna och låt dig inspireras av våra intressanta föreläsare, som delar med sig av egna erfarenheter och den senaste forskningen.

Här visas hur vi med goda exempel tillsammans kan hjälpas åt att skapa bättre förutsättningar för att fler ska få en bättre livskvalitet.

Kvällen bjuder på massor av inspiration, nya kunskaper, intressanta samtal, mingel, tilltugg och nya möten. Under kvällen träffar du bla:

• Trine Grönlund, VD för Innergi Labbet AB, leder oss under kvällen
  • Alexandra Charles von Hofsten, ordf i 1,6 & 2,6 miljonerklubben – för bästa livskvalitet och hälsa
  • Mats Paulsson,Peab, Medicon Village, Forget Foundation – vägen till att göra gott
  • Albert Salehi, forskare och docent Lunds Universitet
  • Hasse Andersson, artist-och diabetiker – hur går det ihop
  • Kerstin Brismar, forskare KI – vår tids folksjukdom diabetes
  • Carl Jan Granqvist, mat- och vinkonnässören – diabetiker och medverkade i Biggest Looser
  • Pigge Werkelin, entreprenör – man lever bara nu!
  • Anne-Marie Hansson, HR chef för Öresundskraft – om personalen mår bra på jobbet. Nominerad till bästa HR chef av tidningen Chef
  • Laila Adele, artist, uppträder under kvällen
  • Pär Holmgren, med vishet och djup kunskap skapar Pär engagemang för en av vår tids viktigaste frågor; klimatförändringarna.
  • Simon Wikstrand, marknadschef kommunikationsavdelningen Helsingborgs stad - Med kärlek från Helsingborg
Bokningen är stängd sedan 2018-12-02 20:59:00!