Välkommen till Hälsodagen i Helsingborg 23 september!

När: 23 september 2018, kl: 11:00
Plats: Havsbris, i Domstens hamn
Pris: 150,00 kr för medlem / 150,00 kr för övriga
Platser: Platser finnes
Bokningsbar t o m: 2018-09-20
Övrigt: I priset ingår inspirationsträning och baguette med rökt lax (från Christians rökeri), dryck, kaffe- och frukt. Anmälan är bindande.

En hälsodag som sätter färg på din hälsa.

I det gamla fiskeläget Domsten utanför Helsingborg har du chansen att bli inspirerad till liv och rörelse av Åsa Hellström. Hon lär oss en serie av olika rörelser som vi både kan utföra hemma eller på stranden. Vi tränar i mindre träningspass ute på gräset eller inomhus, vid regn. AnnaKarin Lindgren och Elisabeth Bogren berättar om hur du hittar balansen till ett friskare liv. Hälsodagen avslutas med en promenad på Kullaleden, för de som vill.

AnnaKarin Lindgren, stresspedagog och konstnär. AnnaKarin hjälper andra att hitta balansen till ett friskare liv. Elisabeth Bogren, berättar vad som hände när hon fick Diabetes typ 1. Hälsan kom i första hand, framförallt kost, näring och motion.

Hälsodagen avslutas med en härlig promenad på Kullaleden till hamnen i Domsten, för de som vill. Du kan även cykla på Kattegattsleden eller ta bussen.

Avstånd till Domsten från 

  • Viken – ca 5 km
  • Laröd – ca 5 km
  • Helsingborg – ca 10 km

På Hälsodagen finns det bokbord, sportkläder, lotter mm. Kontakta gärna Eva Möller om du har frågor tel.nr. 0706-307196.

Varmt välkommen! 

 

Bokningen är stängd sedan 2018-09-20 15:59:00!