Jämställd idrott, Linköping

När: 16 september 2018, kl: 13:30
Plats: Linköpings Arena Kallerstads Alle’ 1A Linköping, samling utanför Arenan på dess östra sida
Bokningsbar t o m: 2018-09-09
Övrigt: Anmälan är bindande. Räksmörgås, dryck, kaffe/thé och kaka ingår i priset.

JÄMSTÄLLD IDROTT

Den 16 september spelas fotbollsmatchen mellan Linköpings FC och FC Rosengård.

Maria Hagström, tidigare klubbdirektör för LFC damfotboll, talar om genusperspektivet inom damfotbollen. Varför skillnaderna mellan flickors och pojkars villkor skiljer sig inom idrotten.

Skillnaderna mellan flickors och pojkars villkor handlar ofta om speltid, speldagar, träning, sponsring och lön. Maria Hagström tar upp frågan om en mer jämställd idrott. Söndagen den 16 september diskuteras damfotbollens villkor.

Ta gärna med dig en vän, gärna en man, som också kan delta i vårt samtal.

Varmt välkomna!

PROGRAM:

Kl 13.30 – Samling utanför Arenans östra sida

Wivi-Ann Heurlin-Krantz, 1,6 & 2,6 miljonerklubben, hälsar välkommen.

Maria Hagström, LFC:s tidigare klubbdirektör, ”Genusperspektivet inom

damfotbollen”

Kl 15.00 – Match Linköpings FC – FC Rosengård (med reservation för ändrad starttid)

1,6 & 2,6 miljonerklubben får plats i Arenans loge

Linköpings FC, LFC, Linköpings Fotboll Club, är en fotbollsklubb i Linköping, helt inriktad på damverksamhet.

Bokningen är stängd sedan 2018-09-09 16:00:00!