Alla priser är angivna i SEK. Betalningsvillkor

Hälsodagen i Karlskrona

När: 9 september 2018, kl: 11:00
Plats: Blekinge Yogastudio, Campus Gräsvik, Minervavägen 3 Karlskrona
Pris: 75,00 kr för medlem / 125,00 kr för övriga
Platser kvar: Evenemanget är fullbokat!
Bokningsbar t o m: 2018-09-04
Övrigt: Lunch ingår i priset och anmälan är bindande.

Den 9 september är det återigen dags för 1,6 & 2,6 miljonerklubbens årliga kampanj Hälsodagen för kvinnohjärtat!

Du kommer att få prova på en klassisk form av yoga – kundaliniyoga vilket är en yogaform som alla kan utöva. Du behöver inte vara vig och vältränad utan du gör så gott du kan utifrån din egen förmåga, helt utan krav och prestation. Det blir en skön yogastund med fokus på mjuka rörelser, andning, avslappning och meditation. Yogan hjälper oss att släppa på stress och skapa inre balans. Vi får energi, ökar vår medvetenhet om oss själva samt mjukar upp vår kropp. 

Linda Klang leder yoga- passet. Linda Klang är internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare, som sedan 10 år tillbaka driver Blekinge Yogastudio. Hon är även medicinsk yogainstruktör och Socionom.

Vi kommer även att gå en härlig promenad i skogarna kring Gräsvik och Studentviken.

Lunchen som ingår i priset består av vegetarisk sallad, dryck, smothie och en härlig kopp te.

Klädsel: för yogan, ha mjuka kläder på dig (inga skor). Yogamattor finns på plats och du har också möjlighet att sitta på stol. För promenaden: det som känns bäst för just dig och ett par bra skor.

Under september månad arrangerar 1,6 & 2,6 miljonerklubben Hälsodagen på flera orter runtom i landet. Vi bjuder in till en interaktiv och rolig dag ute i naturen där våra medlemmar får träffa experter och hälsoinspiratörer. Kampanjen Hälsodagen uppmuntrar alla till en bättre hälsa, välbefinnande samt vikten av att komma ut i naturen och röra på sig. 

” Consult your spirit, your soul on everything”  Yogi Bhajan

Varmt Välkomna!

hälsar Monica och Camilla!

Evenemanget är fullbokat!