Alla priser är angivna i SEK. Betalningsvillkor

Välkommen till Hälsodagen i Kalmar!

När: 9 september 2018, kl: 12:00
Plats: Park Hermina, Slottsvägen, Kalmar
Pris: 200,00 kr för medlem / 250,00 kr för övriga
Platser: Platser finnes
Bokningsbar t o m: 2018-09-07
Övrigt: Hälsolunch ingår i priset. Anmälan är bindande.

I september är det återigen dags för 1,6 & 2,6 miljonerklubbens årliga kampanj Hälsodagen, där vi bjuder in till en interaktiv och rolig dag ute i naturen. Vi samlas på flera orter runtom i landet där du kan träffa experter och hälsoinspiratörer.  Med kampanjen Hälsodagen vill vi uppmuntra varandra till bättre hälsa, välbefinnande samt vikten av att komma ut i naturen och röra på sig.

Vi hälsar er hjärtligt välkomna till 1,6 & 2,6 miljonerklubbens Hälsodag för kvinnohjärtat! Vi har nöjet att få ha det på en av Kalmars vackraste platser, Slottsparken. De första 50 personer som anmäler sig är med i utlottningen av en resa via BIG TRAVEL till: London för 2 personer från Växjö med KLM samt 3 nätter på mellanklasshotell!

I inträdesavgiften ingår bla föreläsning, träningspass samt en specialkomponerad Hälsolunch och kaffe av Park Herminas duktiga kockar.

Jaqcueline "Jackie" Doohan, arbetar bla inom HR och som hälsocoach, aktuell med ny bok om konsten att leva hälsosmart, håller ett inspirerande föredrag "Hälsosmart mat med inflammationshämmande kost".

Pilatespasset leds av Camilla Cullgren som är utbildad instruktör med flerårig erfarenhet av Pilates. Camilla förmedlar pilates metoden tydligt och pedagogiskt. Hon inspirerar sina pass och glädje och harmoni till kropp och själ.

Vi kommer att ha lotteriförsäljning där du kan vinna fina vinster bla: presentkort på en helkroppsmassage (värde: 650 kr) hos Anneli på WEApartment.

Samt träffa våra utställare.

Susanne, Patty, Sonja och Ingrid - hälsar er hjärtligt välkomna till en härlig och lustfylld dag i hälsans tecken!

(Ta med liggunderlag till Pilate´s)

 

11.15             REGISTRERING/ LOTTERIFÖRSÄLJNING

12.00             Vi startar dagen med en härlig PROMENAD

                       MINGEL BLAND UTSTÄLLARE

13.00             HÄLSOLUNCH/ KAFFE

13.45             KOSTFÖRELÄSNING: JAQUELINE DOOHAN

14.30             PILATE´S MED CAMILLA CULLGREN

14:50             LOTTDRAGNING

15.00             TACK FÖR IDAG!

Bokningen är stängd sedan 2018-09-07 10:00:00!