Sommarfest med hatt!

När: 18 juni 2018, kl: 17:30
Plats: M/S Birka Stockholm, Stadsgårdsterminalen (kajen mellan Slussen och Fotografiska)
Platser: Platser finnes
Bokningsbar t o m: 2018-06-13
Övrigt: Viktigt om du anmäler fler personer att du anger namn på samtliga personer i bokningen!

Välkommen till årets sommarfest med hatt!

Måndagen den 18 juni är det sommarpremiär med fest i den medelhavsinspirerade vinterträdgården högst uppe på Birka Cruises fartyg M/S Birka Stockholm. Om vädret tillåter fäller vi upp glastaket och släpper in sommarkvällen…

Festen börjar kl. 17.30 och fartyget ligger kvar vid kaj under hela festen mellan kl. 17.30 - 19.30. Därefter har du möjlighet att följa med oss på en 21-timmars kryssning genom Stockholms skärgård och Ålands hav.

Alice Timander auktion. Tio av Alice Timanders kreationer, smycken och hattar auktioneras ut. Auktionen föregås av en modellvisning av hennes kläder. Här finns hattar, klänningar och smycken, som vi känner igen från många mingelreportage. Beloppet från auktionen går till insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa.

Hatt-tävling. Vem har årets roligaste eller årets elegantaste hatt? Vår populära hatt-tävling där en jury bestående av välkända personer väljer årets hattar. Vi utlovar spännande priser!

Kvällens program:

17.30                   Mingel ombord. Vi bjuder på bubbel, vin, alkoholfritt och svenska tapas

18.00                   Alexandra Charles von Hofsten, ordförande 1,6 & 2,6 miljonerklubben.

Modevisning av Alice Timanders festkläder

Musik med artisterna Lise & Gertrud

Alice Timander auktion. Alice Timanders festkläder auktioneras ut.

Auktionsförrättare: Knut Knutson

Årets hatt-tävling bedöms av en jury med bl.a.

Carl Jan Granqvist - Livsnjutare

Karin Jatta - Modist

Sophia Bernadotte – Hattälskare

Göran Alfredsson – Designer

Gaby Borglund - Fashionista

Birgitta Stubbing – Grundare modellargentur

Mette Rode Sundström – Delägare Auktionsverket / Lauritz

Susanne Delastacia – Journalist och programledare

Stefan Nilsson - TrendStefan

Mikael Aringsjö – Alice Timanders måndagsklubbs festarrangör

Johan Möller - Publisher & PR

Prisutdelning

19.30                   Avslut för ”sommarfestgäster”

Varmt välkommen!

OBS! För bokning av kryssningen kontakta Birka Cruises direkt:
web: https://www.birka.se/boka/produktkod/EVMILJON
eller på telefon: 08 702 72 00 (använd bokningskod EVMILJON)

Bokningen är stängd sedan 2018-06-13 23:00:00!